marți, 13 martie 2018

Cum ne imbracam la conferinta THE WOMAN

Hello,

Conferinta de leadership feminin The Woman se apropie cu pasi repezi, mai e doar o saptamana, si m-am gandit sa scriu un articol in care sa va prezint cateva idei de outfit.
De fiecare data cand mergem la un eveniment este foarte important codul vestimentar, daca e dat, tipul evenimentului la care mergem, precum si locatia. Dupa cum ii spune si numele, este vorba despre o conferinta in care se promoveaza femeia care a reusit, devenind cea mai buna versiune a ei, este vorba despre femei de afaceri care au reusit in business-ul pe care il conduc, din experienta carora avem multe de invatat. Dar revenind la vestimentatie, aceasta ar trebui sa fie business "with a twist", adica cu acel ceva care imblanzeste putin sobietatea tinutelor business.

Mai multe detalii despre eveniment gasesti  aici. Grabeste-te sa-ti achizitionezi biletul cu 20% reducere utilizand codul THEWOMAN20AF

In imagini iti prezint cateva tinute, asa sa-ti faci o idee.






Ne vedem la The Woman. Iti poti achizitiona biletul cu 20% reducere utilizand codul THEWOMAN20AF. Agenda evenimentului o poti consulta aici.

Hugs,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu