vineri, 3 noiembrie 2017

Malta- part V

Hello,

Am ajuns la ultima parte a destainuirilor din minunata vacanta petrecuta in Malta. Ultimele obiective bifate au fost The Popeye's Village si The Blue Grote.

La o distanţă de doar câţiva kilometri de Mellieha, vei găsi Orăşelul Popeye.
Acesta a fost construit ca platou de filmare al peliculei Popeye, în 1980. În zilele noastre este deschis publicului ca muzeu în aer liber destinat distracţiei întregii familii. Aici poţi merge la spectacole, în căsuţe frumos amenajate, toate inspirate de personajele Popeye, Olive Oyl, Bluto si Wimpy. De asemenea te poti relaxa la soare, locul fiind amenajat si in acest sens. Am petrecut o zi intreaga aici, totul fiind parca desprins dintr-o carte de povesti. E un obiectiv care nu trebuie ratat, mai mult, in pretul de intrare ai o bautura gratuita, o plimbare cu barca si un post card.













Grota Albastră din Malta este o structură formată natural aproape identică celei din Insula Capri, Italia. Culorile apei se schimbă în Grota Albastră datorită numeroaselor substanţe din apă care reacţionează diferit la întâlnirea cu razele soarelui.Datorită acestei reacţii a apei, te poţi bucura de privelişti cu nuanţe de albastru, verde şi chiar violet.







In speranta ca ti-am trezit macar putin interesul sa vizitezi Malta, te las cu bine pana la urmatoarea postare. M-as bucura sa stiu ca ai gasit un strop de inspiratie in cele relatate.

Hugs,
Ana-Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu